Bundels

Maak de keuze uit een van de verschillend dingen die jij alleen kan doen of samen met je team.

Anti stress programma (45’)

Laatje begeleiden in de Wim Hof Methode

personal

Laatje begeleiden in de Wim Hof Methode door Helmut bij hem thuis of op een door gekozen locatie. Het programma bestaat uit 3 pijlers:

  • - Ademhaling
  • - Koude training
  • - Mindset/focus

Waarom:
- versterk uw immuumsysteem
- train je cardiovasculair systeem
- meerdere bewezen wetenschappelijke onderzoeken
- mentale boost
- train je uithoudingsvermogen
- vorm je wet vet naar bruin vet om (bruin vet zet energie om in warmte - verbrandt caloriën)
- verminder uw stress
- verhoog je focus en mindset

Je kan dit persoonlijk of in groep volgen,neem gerust contact op.

contacteer Defend Yourself

aqua combat

exclusieve aqua combat workout

aqua_combat

Vanaf juli 2020 start ik met een exclusieve aqua combat workout, hier bij mij in het defend yourself zwembad of als u zelf een zwembad heeft. Kan dit ook bij u gebeuren. Dompel jouw lichaam onder en train het volledig lichaam. Laat de gewichten maar thuis. Spaar je gewrichten en geniet van het 'koele' water. Neem jij de duik in het water?

contacteer Defend Yourself

persoonlijk training

training op maat van jezelf

personal

Alles begint met een bespreking wat je wilt bereiken, hoe intensief je wilt werken. Alles wordt op wens aangepast en besproken met aandacht voor realisme. U maakt kennis met het Krav Maga een modern zelfverdedigingssysteem dat zich kenmerkt door zijn intensieve, eenvoudig aan te leren, reflexmatige technieken en methoden. Door persoonlijk te werken book je sneller vooruitgang, je wordt constant bijgewerkt en gecorrigeerd op elk moment waardoor je op een korte tijd snel vooruitgang boekt, zowel voor vrouwen al mannen. Uw lichaam wordt volledig getraind en uw vertrouwen en inschattingsvermogen gaat de hoogte in.

contacteer Defend Yourself

teambuilding

training op maat van je team

Laat uw team kennismaken met Krav Maga. Door samen te oefenen sterkt de teamgeest en tegelijk kun je uw team nog ietsmeegeven van wettelijke zelfverdediging. Alles wordt vooraf besproken van workout tot thema (stok aanval tot een aanval met een pistool), sparring, locatie, … Alles kan geregeld worden; ontbijt, vervoer, lunch , etc. Het wordt een onvergetelijke dag met als DY-shirt als gadget.

contacteer Defend Yourself

workshop

training op maat van plezier

De workshop zijn vooral bedoeld voor firma’s, sportclubs, vrienden- of vriendinnenclubs, ladynights, vrijgezellen, scholen en dergelijke. Alles wordt vooraf besproken welk thema men wil uitwerken en hoelang deze duurt. Er zullen ook workshops komen via Defend Yourself ook dit kun je gemakkelijk volgen via de Facebookpagina en de instagram. Telkens met een actueel thema of doelgroep.

contacteer Defend Yourself